Ház Miskolc Martinkertváros 38 000 000 Ft

Miskolc Martinkertváros

38 000 000 Ft részletek »

Hasznos információk

HITELÜGYINTÉZÉS

Pénzre van szüksége?

Kérje díjmentes közreműködésünket!

          Támogatott forinthitelek

          Piaci kamatozású forinthitelek

          Ingatlan fedezet mellett nyújtott jelzálog típusú hitelek hitelkiváltásra vagy a hitelcél igazolása nélkül, szabad felhasználásra.

 

Törlesztési Biztosítás

A Törlesztési Biztosítás jelzálog fedezetű hitelekhez választható szolgáltatási csomag, melynek keretében a meghatározott élethelyzetekben a Biztosító átvállalja a hitel törlesztését az adós helyett vagy a fennálló teljes hiteltartozást visszafizeti a Banknak.

A biztosítás négy kockázatra nyújt fedezetet.

  • A biztosított keresőképtelensége vagy munkanélkülisége esetén a biztosító – legfeljebb 12 hónapon keresztül – átvállalja a hitel havi törlesztőrészletének fizetését.

  • Haláleset, illetve teljes és végleges rokkantság esetén a biztosító a fennálló teljes tartozást visszafizeti a Banknak.

 

ÉPÜLETENERGATIKAI TANÚSÍTÁS

2013. január 9-től már az ingatlanok meghirdetésekor rendelkezésre kell állnia az energetikai tanúsításnak.

Kérje díjmentes közreműködésünket!

Az energiatanúsítvány (zöldkártyának vagy lakcimkének is nevezett dokumentum) megmutatja, hogy az adott ingatlan mennyire gazdaságos az energia fűtési, hűtési, használati melegvíz előállítási, szellőztetési és világítási célokra való felhasználása szempontjából, valamint javaslatot tesz az energia megtakarítás lehetőségeire. Üzemeltetési információval szolgál a tulajdonosnak, és alapját képezi a későbbi felújítási terveknek.

A tanúsítvány az adott épület energiafogyasztásának mértékét mutatja meg, összehasonlítva azt az ugyanolyan rendeltetésű és méretű új épületekre vonatkozó követelmények szerinti épület fogyasztásával. Ez a legkedvezőbb "A+" kategóriától a legkedvezőtlenebb 'I" kategóriáig terjed.